***اِن ئی یِمَک 2 ***

حدود صد سال است که نقاله ها در صنعت جای خود را باز کرده اند ودر کشور های پيشرفته نقاله بصورت سمبل قدرت در آمده و معمولاٌ در مواردی که حجم توليد بالا است ، بکار می رود . حمل ونقل پيوسته ومکانيکی مواد توسط نقاله باعث می شود که کالا ومحصولات تولیدی بصورت مطمئن ، پیوسته و در زمان مشخص منتقل شوند ، ودر نتيجه هميشه می دانيم که در هر زمانی چه مقدار توليد کرده ایم .

نوارنقاله يک جريان انتقال پیوسته و قابل اندازه گيری را بوجود آورده مسئله انبار موقت قطعات را برطرف می کند و هر قطعه ای را در زمان معينی به محل صحيحش می رساند .

قابليت انعطاف نقاله در زمانبندی برنامه های توليد چنان است که با فشار يک شاسی يا تنظيم يک عقربه در طی چند ثانيه می توان کل کارخانه را برای برنامه جديد تنظيم کرد .با بکارگيری نوار نقاله ها می توان بسياری از مواد را به فضاهايی که عموماٌ بلااستفاده هستند مانند زير زمين يا ارتفاع بالا ( نزديکی سقف)حمل نمود .

نقاله ميزان حوادث را کم کرده و از رفتن کارگر به نقاط خطرناک از نظر بلندی ارتفاع ، بدی هوا و . . . جلوگيری می کند .
 


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 25 ارديبهشت 1392برچسب:,ساعت 19:52 توسط رضوی زاده| |

مشکل آب آشامیدنی سالم در کشورهای مختلفی وجود دارد و مردم آن ها مجبور هستند از آب های معدنی با قیمت های بالا و یا از اب های ناسالم استفاده کنند. پرو یکی از کشورهایی است که قادر به تامین آب آشامیدنی برای مردانش نیست.

دومین شهر بزرگ دنیا به نام "لیما" در پرو قرار دارد و مشکلات اب این شهر باعث شده است تا محققان آمریکای جنوبی دست به دست هم راهی جالب و ساده برای تامین آب این منطقه پیدا کنند. آن ها به کمک هم بیلبوردهای آب آشامیدنی را تولید کرده اند.

این بیلبورهای تبلیغاتی می توانند رطوبت هوا را به خودشان می گیرند و سپس ان ها را تبدیل به آب آشامیدنی می کنند که در مخزن هایی که در ستون بیلبورد تعبیه شده است نگهداری می کنند.

این بیلبوردها در حالی ساخته شده اند که مشکلات آب در این شهر بسیار بالا رفته است و مردم مجبور هستند تا 20 برابر پول بیشتر از حد معمول برای بدست آوردن آب آشامیدنی بپردازند.

تا به حال چند بیلبورد به این سبک در شهر لیما بنا شده است و استقبال بسیار عالی نیز از آن شده است. گروه سازنده این بیلبوردها قصد دارد آن ها را وارد کشورهای محروم آفریقایی نیز بکند.

منبع: http://www.tabanmed.com

نوشته شده در چهار شنبه 4 ارديبهشت 1392برچسب:,ساعت 9:26 توسط امامدوست| |

کریستوفر هولم- هنسن وسیله هوشمند خانگی را طراحی کرده است که می تواند در پختن غذایی سالم و بی خطر یاری رسان باشد. هر زمانی که برای خانواده، دوستان یا حتی برای خودتان غذا می پزید، تیستی (Tastee) به شما در گرفتن طعم و مزه هایی که می خواهید غذایتان داشته باشد کمک می کند. این وسیله با تبلت شما از طریق بلوتوث ارتباط برقرار می کند. آن را در قابلمه قرار می دهید. بعد شروع می کند تا دیتای طعم و مزه را انتقال داده و سپس روی دیتا پروسسی انجام خواهد داد و آن را به جداول ویژه طعم و مزه تبدیل می کند. اگر نیاز به بعضی نکات برای پختن دارید فقط لازم است تا دکمه طعم و مزه را فشار دهید و آن زمان است که پیشنهاداتی را در مورد چگونگی بهبود وعده غذایی دریافت خواهید کرد.

تیستی وسیله ای شیک و صاف است که به عنوان سنسور غذا استفاده می شود. به گونه ای طراحی شده است که به شما در گرفتن طعم و مزه ای که می خواهید از غذایتان به دست آورید کمک خواهد کرد. تیستی قصد دارد تا نکاتی را درباره پنج حس چشایی یادآوری کند و اینکه چگونه می توانید آن را با استفاده از انواع مواد قابل تصور کنترل کنید. کاووشگر هوشمند آن با تبلت شما مرتبط است و مزه های غذای شما را از طریق برنامه تیستی تبلت ترسیم می کند. برنامه تبلت تیستی ساده و سرراست است. اولین نکته ای که انجام می دهد این است که تیستی می گوید که چه برنامه ای برای پختن دارید. براساس این اطلاعات تیستی قادر خواهد بود تا غذای شما را با دیگر دستور پخت ها مقایسه کند و نکاتی را در اختیارتان قرار دهد چیزی که بتواند غذایتان را در آن مسیری که خوشتان می آید طراحی کنید. پس از گذاردن تیستی در کاسه یا قابلمه آن شروع به انتقال اطلاعات طعم و مزه به تبلت می کند. تیستی کمی بزرگتر از قاشق های معمول برای پخت و پز است که به خاطر فناوری به کار رفته در آن است البته هنوز به راحتی می توانید آن را در دست بگیرید و برای هم زدن سس یا خورشت به کار بندید. در سر قاشق میلیون ها گیرنده نانو وجود دارد که در اصل این سنسورها روح و قلب تیستی هستند. سنسورهای تیستی هستند که طعم را تجزیه و تحلیل می کنند و به صورت پنج حس چشایی مختلف تقسیم می کنند. البته باید این را هم گفت که تیستی نمی تواند به شما بگوید که این مزه خوب است یا نه اما می تواند در مسیری که طعم یک غذای سنتی دارد شما را راهنمایی کند و به شما یاری برساند ولی هنوز خودتان هستید که تصمیم خواهید گرفت که غذا چه طعمی باید داشته باشد.

منبع: www.sanat.me

آزمایشگاه اپی فانی از مواد مدرنی برای به کاربردن این فناوری به روش نسبتا متفاوتی استفاده کردند. روشن ترین پیشرفت در این زمینه اندازه آن است. نمونه اولیه به کار گرفته شده اپی فانی وان پاک است که بزرگتر از یک پایه فنجان نیست و به اندازه کافی کوچک است که به سادگی می توان آن را حمل کرد.

این وسیله دو سمت دارد: یک سمت آبی برای نوشیدنی های سرد و یک سمت قرمز برای نوشیدنی های داغ. براساس گفته های خالقان آن، نوشیدنی داغ روشی مطلوب برای شارژ وسیله است. دارای پورت USB است که می تواند هر وسیله ای را که حدود ۱۰۰۰mA یا کمتر انرژی نیاز دارد را شارژ کند. این بدین معنی است که می تواند باعث شارژ آیفون  ها، اندرویدها، آی پادها و دیگر وسایل USBدار شود.

آزمایشگاه اپی فانی مدعی است که در موقعیت  ایده آل این وسیله بتواند گوشی شما را با سرعت یکسانی که گوشی را به پریز دیوار وصل می کنید شارژ نماید. همچنین در شرایطی هم که ایده آل نیست اگر شما نوشیدنی داغ تازه ای هم در آن نریخته  باشید مجبور خواهید بود تا کمی بیشتر برای دریافت شارژ کامل منتظر بمانید.

منبع: سایت www.sanat.me

 

نوشته شده در چهار شنبه 4 ارديبهشت 1392برچسب:,ساعت 9:17 توسط امامدوست| |

 

ربات‌ها را مدتهاست كه به عنوان كارگران خستگی ناپذير و دقيق در صنايع مختلف از جمله بسته بندی می شناسيم. اما مانند هر كارگر ديگری، آن‌ها نيز دارای نواقصی هستند كه در گذشته اغلب شامل مشكلات سرعتی، توان برداشتن بار، سهولت استفاده و البته قيمت بالای آنها بود.

ولی فن‌آوری ساخت ربات‌ها، راه بسيار پر پيچ و خمی را طی نموده تا اين ابزار كارآمد را سريع تر، دقيق‌تر و قوی‌تر توليد كند و البته همه اين مصائب در جهت توجيه اقتصادی بالای ربات‌ها، قابل تحمل شد. پس اين‌كه ما شاهد رشد روز افزون خريد و فروش ربات‌ها باشيم، چندان جای تعجبی ندارد. در آمار منتشر شده اتحاديه ربات سازان آمريكاي شمالي، ما شاهد اين حقيقت هستيم كه ربات سازان اين قاره در سال 2011 بيشتر از هر سال ديگري ربات فروخته اند.

اگر بخواهيم ربات‌ها را با اتوماسيون متداول مقايسه كنيم، قطعا به اين نتيجه مي رسيم كه آنها در وفق دادن خود با فضا، بسيار انعطاف پذير هستند. هم‌چنين با صرف زماني اندك هر ربات آماده انجام كار جديدي است و به سادگي با محصول مورد نظر تطابق پيدا مي كند. يك ربات به طور هم زمان قادر به كار با انواع كيسه ها، بطري‌ها، سطل‌ها و...است.

يكی از مديران شركت Motoman زمينه های پيشرفت ربات‌ها دربسته بندی را اين‌گونه ارزيابی می كند

1-      افزايش سرعت و توان ربات‌ها در برداشتن و گذاشتن محصولات

2-      افزايش محسوس قدرت ربات‌ها در پالت سازي

3-     افزايش حجم كار در عمليات مربوط به نوار نقاله

4-      سهولت بيشتر در كار و برنامه‌‌های كنترل تصويری

وی هم‌چنين اضافه مي‌كند: افزايش توان در برداشت بار در ربات‌ها اين اجازه را به اپراتور می دهد تا آنها را در امور پالت سازي لايه لايه كه پيش از اين توسط پالت سازهاي سنتي انجام می گرفت، به كار بگيرند. هم اكنون ربات‌های Delta با توانايي های جالبی كه از خود نشان داده اند،در امور بسته بندی اوليه و ثانويه از كاربرد بالايی برخوردارشده اند.

 


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 2 اسفند 1391برچسب:,ساعت 10:30 توسط امامدوست| |

به نظر شما با رشد و توسعه فناوری عصر حاضر، میز غذای فردا به چه شکلی خواهد بود؟

آنچه که در خصوص فناوری های عصر حاضر و آینده، بسیار مورد توجه و مد نظر است، طراحی مدرن، یکپارچگی لوازم، حجم کم و افزایش میزان و تنوع کارایی در یک وسیله است.

صدا کردن گارسون و دادن سفارش حداقل برای ما ایرانی ها از ان دسته مشکلاتی است که همیشه با ان سر و کار داریم. اکنون شرکت مونئال,میز هوشمندی را ساخته که میتواند این مشکلات را یک بار برای همیشه حل کند.

میز لمسی مونئال به صورت اختصاصی برای رستوران تهیه شده و برنامه های مخصوص ان به صاحبان این رستوران اجازه میدهد تا فهرست غذایی خود را با ان هماهنگ کنند. مونئال از چندین برنامه مخصوص استفاده میکند که اجازه میدهد حتی پس از سفارش,ان را لغو کرده و غذای دیگری را جایگزین کنید.اوج جذابیت این سیستم به مدل پرداخت باز میگردد.در واقع این میز علاوه بر بی نیاز کردن رستوران ها به گارسون,جای صندوق دار را هم برای ان ها پر میکند.این میز که از قابلیتNFC بهره میبرد اجازه میدهد مشتری ها با استفاده از تلفن های هوشمند خود دست به پرداخت آنلاین بزنند.علاوه بر این میز جادویی از یک کارتخوان مخصوص استفاده میکند که در حال حاضر به عنوان راحت ترین شیوه پرداخت شناخته می شود. میز هوشمند همچنین از درگاه USB بهره می برد که به مشتریان اجازه میدهد در زمان های بی کاری اهنگ ها و ویدئو های مورد علاقه خود را تماشا کنند.

آن طور که ما متوجه شدیم مونئال از سیستم عامل ویندوز استفاده میکند.پیش از این هم چند شرکت دیگر ان هم به طور اختصاصی برای چندین رستوران دست به ساخت میز های هوشمند زده بودند;هر چند قیمت بالای آن سبب شد بسیاری از صاحبان,عطای این ابزار را به لقای آن ببخشند.

 


ادامه مطلب
نوشته شده در یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:,ساعت 11:2 توسط امامدوست| |

آدامس فرآورده ای است جویدنی که ماده اصلی آن صمغ پایه مصنوعی و/ یاصمغ طبیعی است و بر اساس نوع آن سایر مواد از جمله شکر وگلوگز مایع و یا شیرین کننده ها ومواد افزودنی مجاز ، تحت شرایط بهداشتی به نسبت های مشخص ، به آن افزوده می شود.بسته به نوع صمغ پایه مصرفی ، آدامس به انواع جویدنی Chewing gum وبادکنکی Bubble gumدسته بندی می شود، که وجه تمایز درقابلیت باد شدن نوع بادکنکی است. همچنین هر یک از انواع آدامس میتواند به صورت مغزدار یا پوشش دار نیز تولید شود.

صمغ پایه مصنوعی

صمغ پایه عمدتاٌ پلی مری است که به آن موادی مانند پر کننده ها Texturizers،نرم کننده هاSoftners،امولسیفایرها ،آنتی
اکسیدانها ومواد ضد چسپندگی Anti tacking agent به دندان افزوده می شود.میزان مواد پر کننده صمغ پایه شامل کربنات کلسیم ،کربنات منیزیم و یا سیلیکات منیزیم ( تالک 3 ) ، نباید در انواع جویدنی ، بیشتر از 25 در صد و در انواع بادکنکی ، بیشتر از 38 درصد وزن کل صمغ باشد.

صمغ طبیعی

صمغ طبیعی (سقز) اولئورزینی است که از تنه درخت استحصال ، وسپس ،فرآوری می شود که در ایران از درختی به نام بنه (ون) از خانواده پسته وحشی Pistacia atlantica بدست می آید.میزان کربنات کلسیم در صمغ طبیعی (سقز) نباید بیشتر از یک در صد وزن کل آن باشد.

پوشش آدامس
لایهً نازک ،براق وشکننده ای است که می توان انواع آدامس را با آن پوشش داد این پوشش معمولا از شربت شکر یا شیرین کننده ها ،رنگها و طعم دهنده های مجاز ، تغلیظ کننده ها وبراق کننده ها تشکیل می شود.

شکر


همان شکر سفید یا ساکارز

گلوکزمایع

شیرین کننده ها وحجم دهنده های مجاز خوراکی

شیرین کننده هاو حجم دهنده های مورد استفاده برای تولید آدامس عبارتند از : ایزومالت ، سوربیتول ، مانیتول، مالتیتول ، زایلیتول ، لاکتیتول ، ، استویا ، مالتو دکسترین ها ، پلی دکستروز ها ، فروکتو الیگوساکارید ها ، که میزان مصرف آنها با درنظر گرفتن عملیات خوب ساخت 1 می باشد. طبق استاندارد اتحادیه اروپا حد مجاز برخی ازشیرین کننده ها به شرح زیر است :

1 آسه سولفام پتاسیم ، حداکثر 2000 میلی گرم در کیلو گرم

2 آسپارتام ، 5500 میلی گرم در کیلوگرم

3 سوکرالوز، 3000 میلی گرم در کیلو گرم

4 نمک آسپارتام- آسه سولفام، 2000 میلی گرم در کیلو گرم بر حسب آسه سولفام پتاسیم

اسانس های مجاز خوراکی
 

ادامه مطلب
نوشته شده در 17 مرداد 1391برچسب:,ساعت 20:0 توسط امامدوست| |

Design By : Mihantheme